Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • 

Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • 
Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • 
Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • 
Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • 
Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van de locatie lijkt ons praktisch.

Keukenchef
Wil jij werken in een keuken waar alles volledig zelf geproduceerd wordt en alles 100% bio en 100% vega is? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou. Je bent:
– Leidinggevend en hebt ervaring in de keuken
– Flexibel, gedisciplineerd, communicatief en een troubleshooter
– Fulltime beschikbaar (38 uur p/w)
– Woonachtig in Amsterdam

Bedieningsmedewerker
Full time (38 uur p/w) | part time (20 uur p/w), horeca ervaring vereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische dranken en wijnen.

Zelfstandig werkend kok
Full time, 38 uur per week, 
keuken ervaringvereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Patissier
Full time, 38 uur per week, 
keuken ervaring vereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Chef de Partie
Full time | part time 38 | 20 uur per week, 
keuken ervaring vereist, ervaring in leiding geven, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Afwasser
Full time, 38 uur per week of part time, 14 uur per week. Ervaring in afwassen, flexibel inzetbaar.


Bedrijfsleider Bediening
Voor ons restaurant in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een bedrijfsleider voor de bediening. Je bent een aanpakker met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten. Je bent ambitieus, praktisch en je hebt een stevige persoonlijkheid. Jij bent de motivator achter het team en zorgt ervoor dat elke klant een tevreden klant is. Dat doe je onder andere door het inplannen van personeel, actief leiding geven/nemen en het controleren van de voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers.

profiel:
– Je hebt ervaring in leiding geven.
– Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
– Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
– Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
– Je bent minimaal 32 uur p/w beschikbaar.
– Wonende in de omgeving van Amsterdam lijkt ons praktisch.

Stuur je sollicitatie met cv naar info@spiritamsterdam.nl.

Breakfast Lunch and Dinner