Locatie

Breakfast Lunch and Dinner

Spirit zit in Rotterdam op de hoek van de Mariniersweg en de Goudsesingel in een ruim pand met ruime openingstijden. Je kunt bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 23.00 voor koffie, thee, een sapje, een drankje, taart of andere tussendoortjes. Tussen 8.00 tot 11.00 staat er een ontbijtbuffet. Lunchen en dineren kan van 11.00 tot 22.00.

Werk aan de winkel:
Werkzaamheden Gevel; gedurende de zomerperiode tot ongeveer begin oktober zal er onderhoud aan de gevel van ons pand worden uitgevoerd. Hiervoor worden steigers geplaatst aan de voorzijde van onze winkels. Alle in- en uitgangen blijven goed toegankelijk.

Werkzaamheden Stadswarmtenet Mariniersweg; vanaf 31 juli t/m eind oktober worden de stadswarmteleidingen vervangen aan de Mariniersweg. Hiervoor wordt de westelijke rijbaan van de Mariniersweg vanaf de Goudsesingel tot aan de Burgemeester van Walsemweg afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer wordt omgeleid vanaf de Goudsesingel richting de Burgemeester van Walsemweg over de oostelijke rijbanen. Deze weg wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer over twee rijbanen. Het fietspad en trottoir blijven aan beide zijden bereikbaar. Klik hier voor de plattegrond.

Spirit Amsterdam

Breakfast Lunch and Dinner