Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • 

Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • 
Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • 
Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • 
Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • 
Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van de locatie lijkt ons praktisch.

Patissier
Full time, 38 uur per week, 
keuken ervaring vereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Zelfstandig werkend kok
Full time, 38 uur per week, 
keuken ervaring vereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Stuur je sollicitatie met cv naar info@spiritrotterdam.nl

Breakfast Lunch and Dinner