Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van de locatie lijkt ons praktisch.

Afwasser
Parttime 25 uur per week, flexibel inzetbaar, aanpakker.

Zelfstandig werkend kok | Patissier
Full time | part time 38 | 20 uur per week, keuken ervaring vereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Chef de Partie
Full time | part time 38 | 20 uur per week, keuken ervaring vereist, flexibel inzetbaar, ervaring in leiding geven, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Breakfast Lunch and Dinner