Good food tastes better
Bij Spirit mag je zelf opscheppen. Het buffet biedt keuze uit vijftig verschillende gerechten voor ontbijt, lunch en diner, dranken en patisserie. Alles wordt dagelijks door onszelf bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediƫnten uit het seizoen. In de winter dus stevige vega-stamppotten en in de zomer fruitsalade met Hollandse bio-aardbeien.
Bij Spirit houden we rekening met verschillende dieetwensen, maar omdat alles in dezelfde keuken worden bereid, kunnen we niet garanderen dat alle gerechten volledig vrij zijn van allergenen.
amazake granola
- agavesiroop
- amandelpasta
- amandelschaafsel
- amazake
- bananen chips
- bosbes
- bosvruchten gevriesdroogd
- cashewnoot
- chocolade wit
- framboos
- gepofte quinoa
- gepofte rijst
- kokosolie
- kokosolie geurloos
- pecannoot
- Pecannoten
- pompoenpit
- speltvlokken
- Valrhona witte chocolade
- walnoot
- witte choco crunch
- Zeezout
- zijden tofu
Groenten Korma
courgette
bleekselderij
erengyii
paprika rood/geel/groen
sperziebonen
groene asperges
bataat
pompoen
bloemkool
broccoli
spinazie
amandelschaafsel
rooktofu
saus: ui, knoflook, gember, komijnzaad, mosterdzaad, zwarte peper, korianderzaad, kardemom, kurkuma, kruidnagel, kaneel, tomatenpuree, kokosolie, gekookte aardappel, kokosmelk, dashi, tamarinde
Kimbap rol (sushi)
sushirijst, wortel, komkommer, bosui/prei, avocado, rettich, tofu
tempura, sperziebonen, romaanse sla, wasabi, nori
kinpira:
kliswortel, dashi, mirin, tamari, sesamolie
paprika in miso:
rode paprika, witte miso, citroensap, zeezout
tofu marinade:
knoflook, zeesaus, tamari, rijststroop, cayenne, paprika, sesamolie
tempura beslag:
zelfrijzend bakmeel, water, zeezout
Geen gerechten te tonen…
We maken elke dag meer dan 50 gerechten en soepen met dank aan de mooiste seizoensproducten.
-
Ontbijt
8.00 - 11.00
Eat-In100 g.2.75Take away100 g.2.50 -
Lunch & Diner
11.00 - 22.00
Eat-In100 g.3.40Take away100 g.3.05 -
Soep
8.00 - 22.00
Eat-In3 dl5.50Take away3 dlv.a. 5,00