Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van de locatie lijkt ons praktisch.

Zelfstandig werkend kok | Patissier
Fulltime 38| parttime 20 uur per week, keuken ervaring vereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Bedieningsmedewerker
Parttime | 20 uur per week, voornamelijk avonddiensten.

Afwassers
Fulltime 38 | parttime 20 uur per week, zowel overdag als ’s avonds.

Aanbod:
> Een salaris conform de horeca CAO.
> Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
> De vrijheid om jezelf te ontwikkelen.
> Je komt terecht in een enthousiast, jong en energiek team.

Heb je interesse in een van de bovenstaande vacatures? Stuur dan je motivatie en CV naar info@spiritamsterdam.nl.

KIJK HIER VOOR VACATURES IN ROTTERDAM

 

Breakfast Lunch and Dinner