Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van de locatie lijkt ons praktisch.

Bedieningsmedewerker | Parttime en Fulltime, dag, avond en weekend shifts
Momenteel is ons team op volle sterkte | laatste wijziging 19/09/24
Als bedieningsmedewerker ben je een echte gastheer/-vrouw en zorg je ervoor dat alles er rondom de bar, het buffet en de tafeltjes er picobello uitziet. Ben jij flexibel inzetbaar, stressbestendig en houd je van aanpakken? ⁠Stuur ons dan je CV + Motivatie naar info@spiritamsterdam.nl

Spirit Amsterdam is op zoek naar een keukenchef
Wil je werken en leidinggeven in een keuken waar alles geproduceerd wordt ‘from scratch’ én biologisch, vegetarisch en vegan friendly is? Dan is deze functie vast wat voor jou:
> Leiding geven en keukenervaring vereist
> Flexibel, discipline, communicatief en een troubleshooter
> Full Time
> Woonachtig in Amsterdam

Interesse? Stuur je CV + motivatie naar info@spiritamsterdam.nl

 

Breakfast Lunch and Dinner