Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Barmanager Spirit Amsterdam

Voor ons restaurant in Amsterdam (Oost) zijn wij per direct op zoek naar een restaurant manager voor de bediening. Je bent een aanpakker met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten. Je bent ambitieus, praktisch en je hebt een stevige persoonlijkheid. Jij bent de motivator achter het team, werkt mee op de vloer en zorgt ervoor dat elke klant een tevreden klant is. Dat doe je onder andere door het inplannen van personeel, actief leiding geven en nemen en het controleren van de voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers.

Profiel:
>  Je hebt ervaring in leiding geven.
> Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
> Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
> Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
> Je bent minimaal 32 uur p/w beschikbaar.
>  Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving.

Aanbod:
> Een salaris conform de horeca CAO, € 2200-2400 bruto voor 32uur per week, per periode van 4 weken, exclusief vakantiegeld en vakantiedagen.
> Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
> De vrijheid om jezelf te ontwikkelen.
> Je komt terecht in een enthousiast, jong en energiek team.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 8.00 – 22.00u (de keuken sluit om 21.15u).

Geïnteresseerd? Mail je CV + motivatie voor 7 augustus naar info@spiritamsterdam.nl t.a.v. Daniël Saat.

Download PDF

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van de locatie lijkt ons praktisch.

Bedieningsmedewerker | Parttime en Fulltime, dag, avond en weekend shifts
Als bedieningsmedewerker ben je een echte gastheer/-vrouw en zorg je ervoor dat alles er rondom de bar, het buffet en de tafeltjes er picobello uitziet. Ben jij flexibel inzetbaar, stressbestendig en houd je van aanpakken? ⁠Stuur ons dan je CV + Motivatie naar info@spiritamsterdam.nl

Spirit Amsterdam is op zoek naar een keukenchef
Wil je werken en leidinggeven in een keuken waar alles geproduceerd wordt ‘from scratch’ én biologisch, vegetarisch en vegan friendly is? Dan is deze functie vast wat voor jou:
> Leiding geven en keukenervaring vereist
> Flexibel, discipline, communicatief en een troubleshooter
> Full Time
> Woonachtig in Amsterdam

Interesse? Stuur je CV + motivatie naar info@spiritamsterdam.nl

 

Breakfast Lunch and Dinner