Team

Breakfast Lunch and Dinner

Back in 1997, Frans Saat & Marja Verroen were on the forefront of sustainable entrepreneurship by starting the first organic lunchroom in Rotterdam. In 2005 this lunchroom became Spirit and is now run by the next generation: Daniël en Roosmarijn Saat. Every day Spirit’s young and committed team prepare over 50 different dishes using exclusively organic, vegetarian and seasonal ingredients.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • 
Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van de locatie lijkt ons praktisch.

Bar employee
Fulltime | parttime 38 | 20 hours per week, mainly evening shifts.

Afwassers
Fulltime | parttime 38 | 20 hours per week, day- and evening shifts.

Breakfast Lunch and Dinner