Team

Breakfast Lunch and Dinner

Back in 1997, Frans Saat & Marja Verroen were on the forefront of sustainable entrepreneurship by starting the first organic lunchroom in Rotterdam. In 2005 this lunchroom became Spirit and is now run by the next generation: Daniël en Roosmarijn Saat. Every day Spirit’s young and committed team prepare over 50 different dishes using exclusively organic, vegetarian and seasonal ingredients.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van de locatie lijkt ons praktisch.

Patissier
Full time, 38 uur per week, keuken ervaring vereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Zelfstandig werkend kok
Full time, 38 uur per week, keuken ervaring vereist, flexibel inzetbaar, interesse in biologische voeding en de vegetarische keuken.

Stuur je sollicitatie met cv naar info@spiritrotterdam.nl

Breakfast Lunch and Dinner