Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van Rotterdam lijkt ons praktisch.

Zelfstandig werkend kok | Parttime (24u) en Fulltime (40u)
Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar iemand die deze functie kan gaan vervullen. Je bent samen met het keukenteam verantwoordelijk voor het ‘runnen’ van de keuken. Dit bestaat o.a. uit het Mise-en-place maken van zowel koude als warme gerechten voor het buffet. Daarnaast worden alle gerechten from scratch bereid, volledig geproduceerd in eigen keuken dus!

Bedieningsmedewerker | Parttime en Fulltime 
Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker in de bediening. Als bedieningsmedewerker ben je een echte gastheer/-vrouw en zorg je ervoor dat alles er rondom de bar, het buffet en de tafeltjes er picobello uitziet. Ben jij flexibel inzetbaar, stressbestendig en houd je van aanpakken? ⁠Stuur ons dan je CV + Motivatie naar info@spiritrotterdam.nl

Afwasser | Parttime en Fulltime
Per direct.

Breakfast Lunch and Dinner