Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Kom jij ons team versterken?

We zijn per direct op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten. Word jij onze nieuwe Barmanager, Barmedewerker of Zelfstandig werkend kok?

Pas jij bij onderstaand profiel?

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor avond- en weekenddiensten.
  • Wonende in de omgeving van Rotterdam lijkt ons praktisch.

Barmanager| Fulltime
Als barmanager heb je ervaring in leidinggeven. Je bent een echte gastheer/-vrouw, praktisch ingesteld en draait actief mee achter de bar. Jij bent de motivator achter het team en zorgt ervoor dat elke klant een tevreden klant is. Dat doe je onder andere door het inplannen van personeel, actief leiding geven/nemen en het controleren van de voorraden en plaatsen van bestellingen bij leveranciers. Daarnaast zorg je er samen met je team voor dat het restaurant er gezellig en verzorgd uit ziet. Je hebt interesse in en kennis van biologische dranken en wijnen en brengt die kennis graag over. Word jij onze nieuwe enthousiaste aanvoerder?

————————-

Barmedewerker | Parttime en Fulltime
Als bedieningsmedewerker zorg je ervoor dat alles rondom de bar, het buffet en de tafeltjes er picobello uitziet. Je bent flexibel inzetbaar, stressbestendig en je houdt van aanpakken. ⁠

————————-

Zelfstandig werkend kok | Parttime en Fulltime
Je hebt ervaring in het werken in een keuken. Je bent niet vies van hard werken en flexibel ingesteld. Je werkt nauw samen met het gehele keukenteam en bent medeverantwoordelijk voor het maken van de mise-en-place voor zowel de koude als warme gerechten voor het buffet. Bij Spirit worden alle gerechten geproduceerd in eigen keuken, vers, ambachtelijk en 100% biologisch en vegetarisch.

 Aanbod:

> Een goed salaris.
> Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
> De vrijheid om jezelf te ontwikkelen
> Je komt terecht in een enthousiast, jong en energiek team.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande functies? Mail dan je CV + motivatie naar info@spiritrotterdam.nl

Breakfast Lunch and Dinner