Team

Breakfast Lunch and Dinner

Frans Saat en Marja Verroen waren destijds pioniers. Zij begonnen het allereerste bio-café in Rotterdam, wat in 2005 uitgroeide tot Spirit. Inmiddels wordt Spirit gerund door de nieuwe generatie: Daniël en Roosmarijn Saat. Samen met een team van jonge en betrokken medewerkers worden de gerechten dagelijks vers bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen.

Voor het keukenteam zijn we op zoek naar aanpakkers met interesse en wellicht al kennis van biologische voeding en vegetarisch eten.

  • Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie en bij voorkeur in de horeca.
  • Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon met een open houding.
  • Je bent benaderbaar, communicatief, servicegericht, representatief en je hebt er zichtbaar plezier in om mensen een welkom gevoel te geven!
  • Je bent een teamspeler, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar voor avond- en weekendendiensten.
  • Wonende in de omgeving van Rotterdam lijkt ons praktisch.

Zelfstandig werkend kok
Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar iemand die deze functie parttime (vanaf 24 u) of fulltime kan gaan vervullen. Je bent samen met het keukenteam verantwoordelijk voor het ‘runnen’ van de keuken. Dit bestaat o.a. uit het Mise-en-place maken van zowel koude als warme gerechten voor het buffet. Daarnaast worden alle gerechten from scratch bereid, volledig geproduceerd in eigen keuken dus!

Buffet kok
We zijn per direct op zoek naar iemand die deze functie als buffet kok parttime (vanaf 24u) of fulltime kan gaan vervullen. Je bent er verantwoordelijk voor dat de gerechten op tijd in het buffet komen te staan en staat direct in contact met de keuken beneden. Daarnaast houd je je bezig met het finetunen én klaarmaken van een aantal gerechten.

Patissier
Wij zoeken per direct een Patissier! Heb je ambitie in het werken met biologisch en vegetarisch gebak en desserts? Dan is deze functie wellicht wat voor jou. Ervaring vereist! Voor deze functie sta je dagelijks in de patisserie keuken en zorg je ervoor dat het gebak, koek en desserts op punt staan. Je komt in een hecht team werken. Ben jij parttime (vanaf 24u) of fulltime beschikbaar?

Aanbod:
> Een salaris conform de horeca CAO.
> Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
> De vrijheid om jezelf te ontwikkelen.
> Je komt terecht in een enthousiast, jong en energiek team.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 8.00 – 23.00u (de keuken sluit om 22.00u).

Geïnteresseerd? Mail dan je CV + motivatie naar  info@spiritrotterdam.nl

Breakfast Lunch and Dinner