Catering

Breakfast Lunch and Dinner

Wist je al dat Spirit ook naar jou toe kan komen? Ons buffet concept leent zich uitstekend voor catering op locatie.

Bruiloft, festival, vergadering
Wil je jouw gasten laten genieten van vegetarische hapjes, gebak of een maaltijd? Onze koks staan klaar om met biologische producten uit het seizoen een gevarieerd buffet te verzorgen. Wij bezorgen onze vers bereidde gerechten op de gewenste locatie en kunnen ter plaatse een buffet neerzetten in vergelijkbare opzet als in ons restaurant. Zo kunnen jouw gasten zelf langs het buffet lopen en opscheppen waar ze zin in hebben. Natuurlijk kan de bestelling ook bij ons worden opgehaald. Wij zorgen er dan voor dat alles in handige trays en schalen voor je klaar staat.

Keuze uit ruim 50 gerechten
De keuze van ons catering menu is even uitgebreid als ons buffet. Frisse salades, gestoomde groenten, pittige curry’s en zoete desserts. Vers, biologisch, vegetarisch en het merendeel ook veganistisch. Voor onze zoete lekkernijen gebruiken we het liefst granenstropen, ahornsiroop of agavesiroop. Met ruim 50 warme, koude, zoete en hartige gerechten kun je jouw gasten een complete maaltijd aanbieden.

Handig om te weten:
• Keuze uit ruim 50 gerechten.
• Alle gerechten zijn per kilo te bestellen.
• Al vanaf €20,40 per persoon (+/- 600 gram p.p.).
• Catering op locatie mogelijk vanaf 15 kilo
• Al onze gerechten zijn vers, biologisch, vegetarisch en/of veganistisch.
• Wij werken met seizoensproducten hierdoor kan het voorkomen dat gerechten qua ingrediënten afwijken van wat wij op onze site vermelden.

Wil je ook Spirit op locatie? We vertellen je graag over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via mail: info@spiritrotterdam.nl

Breakfast Lunch and Dinner