Good food tastes better
Bij Spirit mag je zelf opscheppen. Het buffet biedt keuze uit vijftig verschillende gerechten voor ontbijt, lunch en diner, dranken en patisserie. Alles wordt dagelijks door onszelf bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen. In de winter dus stevige vega-stamppotten en in de zomer fruitsalade met Hollandse bio-aardbeien.
Spirit draagt het bio-keurmerk van Stichting Keurmerk Agrarische Landbouw, zo weet je dus zeker dat alles wat je opschept 100% onbespoten en puur uit de natuur is.
Bij Spirit houden we rekening met verschillende dieetwensen, maar omdat alles in dezelfde keuken worden bereid, kunnen we niet garanderen dat alle gerechten volledig vrij zijn van allergenen.
‘meatballs’
- agar agar
- Arrowroot
- bieten
- cherry tomaat
- chilipoeder
- foelie
- gerstmiso
- johannesbrood pitmeel
- kalamanak zout
- Knoflook
- knoflookolie
- kokosolie
- Kombu
- kruidnagel
- laurier
- nootmuskaat
- paneermeel
- Paprikapoeder
- Peterselie
- Rode peper
- Rode ui
- rode wijn
- rookzout
- rozemarijn
- shiitake
- Shoyu
- sojabrokken
- steranijs
- Tamari
- Tarwebloem
- Tijm
- tomatenpuree
- Ui
- zwarte peper
Groene curry met schorseneer, cantharellen & spruiten
- Aardappel
- cantharellen
- Citroenblad
- foelie
- gefrituurde ui
- Gember
- groene paprika
- jalapeno
- Knoflook
- kokosmelk
- kokosolie
- Koriander
- kruidnagel
- limoenblad
- Munt
- munt
- Peterselie
- schorseneren
- sesamolie
- spinazie sap
- spruiten
- Ui
- Zeezout
- zwarte peper
Kikkererwtensalade met spinazie, geitenkaas & tomaat
- agavesiroop
- appelcider azijn
- cayenne
- cherry tomaat
- gedroogde vijg
- geitenkaas
- gerookte paprikapoeder
- Kerrie
- Kikkererwten
- komijn
- Koriander
- kummel
- Mosterd
- Rijststroop
- Spinazie
- witte balsamico azijn
- witte wijnazijn
- Zeezout
- Zonnebloemolie
- zwarte peper
Pickled paddenstoelen
- Arrowroot
- cantharellen
- groene erwtenkiemen
- groene peper
- kastanje champignons
- Knoflook
- Kombu
- natuurazijn
- oesterzwam
- pompoenpitolie
- shiitaké
- Tijm
- Ui
- witte champignons
- Zeezout
- zonnebloempit kiemen
- zwarte peper
Geen gerechten te tonen…
We maken elke dag meer dan 50 gerechten en soepen met dank aan de mooiste seizoensproducten.
-
Ontbijt
8.00 - 11.00
Eat-In100 g.1,95Take away100 g.1,95 -
Lunch & Diner
11.00 - 22.00
Eat-In100 g.2,75Take away100 g.2,50 -
Soep
8.00 - 22.00
Eat-In3 dl4,95Take away3 dlv.a. 4,50