Good food tastes better
Bij Spirit mag je zelf opscheppen. Het buffet biedt keuze uit vijftig verschillende gerechten voor ontbijt, lunch en diner, dranken en patisserie. Alles wordt dagelijks door onszelf bereid met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediƫnten uit het seizoen. In de winter dus stevige vega-stamppotten en in de zomer fruitsalade met Hollandse bio-aardbeien.
Bij Spirit houden we rekening met verschillende dieetwensen, maar omdat alles in dezelfde keuken worden bereid, kunnen we niet garanderen dat alle gerechten volledig vrij zijn van allergenen.
Laat je opscheppen door Spirit en bestel hier bij Deliveroo.
amazake granola
- agavesiroop
- amandelpasta
- amandelschaafsel
- amazake
- bananen chips
- bosbes
- bosvruchten gevriesdroogd
- cashewnoot
- chocolade wit
- framboos
- gepofte quinoa
- gepofte rijst
- kokosolie
- kokosolie geurloos
- pecannoot
- Pecannoten
- pompoenpit
- speltvlokken
- Valrhona witte chocolade
- walnoot
- witte choco crunch
- Zeezout
- zijden tofu
Avocadosalade met gegrilde groene asperges
avocado
groene asperge
radijs
olijfolie
knoflookolie
zeezout
dressing: yuzu sap, citroensap, geroosterde sesamolie,
rijststroop, mosterd dijon, zeezout
sesamkrokantje: sesamzaad, soja margarine,
rijststroop, aquafaba, zeezout
BUN MET TEMPEH, KOMKOMMER EN BOSUI
bapaodeeg: gedroogde gist, rijstmelk, tarwebloem, agavesiroop, bakpoeder, zuiveringszout, zeezout.
bosui
komkommer
wakame
gemarineerde tempeh: tempeh, mirin, tamari, rijststroop, rijstazijn, ketjap, sambal oelek, tomatenpuree, gele sambal, knoflook, ui, arrowroot.
fregola tabouleh
fregola
radijs
bladpeterselie
komkommer
tomaat
groene asperge
rode paprika
geroosterde zaden: lijnzaad, zonnebloempit, sesamzaad, pompoenpit
citroensap
basisdressing: mosterd, natuurazijn, witte wijnazijn, zonnebloemolie,
agavesiroop
zeezout
Gele pompoencurry
- Aardappel
- Bosui
- broccoli
- dashi
- edamame
- geel mosterdzaad
- gele pepers
- Gember
- kardemom
- Knoflook
- kokosmelk
- kokosolie
- Koriander
- korianderzaad
- krielaardappels
- kurkuma
- limoenblad
- Paprika geel
- Pompoen
- shiitake
- Sperziebonen
- spruiten
- ui
- yuzu
- Zeezout
- zijden tofu
- zijdentofu
- zwarte peper
Geen gerechten te tonen…
We maken elke dag meer dan 50 gerechten en soepen met dank aan de mooiste seizoensproducten.
-
Ontbijt
8.00 - 11.00
Eat-In100 g.2.75Take away100 g.2.50 -
Lunch & Diner
11.00 - 22.00
Eat-In100 g.3.40Take away100 g.3.05 -
Soep
8.00 - 22.00
Eat-In3 dl5.50Take away3 dlv.a. 5,00